Home » Stojan Priporoča, Zavod oznanja » BOUDOIR DREAMS

BOUDOIR DREAMS

Današnji način kozmopolitanskega življenja povzroča pomankanje emocij in strasti ob spontanih trenutkih,ki smo jih bili včasih deležni več kot danes. Ustvarili smo zeliščni prehranski dodatek iz redkih in najkakovostnejših sestavin doslej po
 treh posebnih recepturah za moške in dveh recepturah posebej za ženske. Izbirate lahko med dvema oblikama, katera vam bolj ugaja – kapsule ali žvečilni gumi – poskusite sami.
.
.

BoudoirDreams je prva prestižna znamka tovrstnih izdelkov zaradi izbora zelo redkih in izjemno kakovostnih sestavin naravnih zelišč.

BoudoirDreams je prva prestižna znamka tovrstnih izdelkov zaradi izbora zelo redkih in izjemno kakovostnih sestavin naravnih zelišč.

.
BoudoirDreams je zeliščno prehransko dopolnilo in je prva prestižna znamka tovrstnih izdelkov zaradi izbora 
samo redkih in izjemno kakovostnih sestavin naravnih zelišč. Edinstvena 
kombinacija zelišč omogoča izredno aktivno formulo za potenciranje erekcije, vzburjenja in intenzivnosti spolnega doživetja, ki pa ne povzroča 
nevarnih stranskih učinkov v nasprotju z nekaterimi drugimi izdelki. Sestavine
 so zbrane iz celega sveta in zagotavljajo učinkovito delovanje.
.
Pozabite tabuje, BoudoirDreams je luksuzni stimulans za neprecenljiva seksualna doživetja. Prve in edine prave kapsule in žvečilni, posebej za moške in ženske, za popestritev
spolnega življenja. Vsi izdelki so 100% naravni prehranski dodatek izključno iz najbolj kakovostnih in izbranih sestavin iz zelišč. Pozabite stres, spolno nejevoljnost in nezainteresiranost. Vrnite si strast in poželenje, izberite večer v dvoje, nočni potep s partnerjem, erotično igro za pare, elegantno večerjo z nagajivim sodelavcem . . . sami izberite kako si boste začinili svoje intimno življenje.
.
Diskretno, anonimno, brez recepta, samo v spletni trgovini in na izbranih prodajnih mestih.

Diskretno, anonimno, brez recepta, samo v spletni trgovini in na izbranih prodajnih mestih.

.
Zelo pomembna je pravilna uporaba, da bi zadovoljila pričakovanja, zato bi želeli poudariti, da so izdelki BoudoirDreams naravni stimulansi za spolnost in ne zdravila, kar pomeni, da samo potencirajo naravno spolno slo, intenzivnost, doživljanje, erekcijo in vzdržljivost, ne pa da jo povzročajo. To pomeni, da je osnova za delovanje izdelkov sama spolna aktivnost oziroma začetek ali vsaj priprava k le-tej. Samo zaužitje izdelka in nato čakanje, da se bo samo kaj zgodilo, skorajda nima zaznavnega učinka. Res pa je tudi, da izdelek različno učinkuje pri različnih ljudeh ali situacijah, tudi glede na razpoloženje posameznika. Navodila za pravilno uporabo, način delovanja, sestava ter opis izdelka so opisani na naši spletni strani BoudoirDreams.si, navodila in opozorila pa tudi na vsaki embalaži izdelka.
.
BoudoirDreams se v več pogledih bistveno razlikuje od ostalih preparatov za izboljšanje spolnosti:
  • BoudoirDreams je naravni
 luksuzni spolni stimulant v obliki
 kapsule ali žvečilnega gumija v petih 
različnih sestavah, treh posebej za
moške in dveh namenjeni ženskam.
  • BoudoirDreams je prva prestižna 
znamka tovrstnih izdelkov zaradi
 izbora zelo redkih in izjemno
 kakovostnih sestavin naravnih
 zelišč.
  • BoudoirDreams je registriran in prijavljen kot prehransko dopolnilo
na Ministrstvu za zdravje Slovenije in je testiran izdelek v skladu z EU direktivami.
  • Izdelki BoudoirDreams so naravna alternativa modri tabletki, za katere uporabniki pravijo, da so učinkoviti in hkrati brez stranskih učinkov. Naprodaj so brez recepta.
  • Učinkovitost izdelka lahko varira od osebe do osebe! Lahko se pripeti, da izdelek na telo ne bo deloval enako učinkovito. Čas začetka in trajanje delovanja izdelka je odvisna od primera do primera.

.

.


Preberite tudi:

Komentiranje je zaključeno

VIDEO GALERIJA

Vsi

Fotka dneva

253-fetiqueboutique2006

FACEBOOK

Iz arhivov

076-eromaxxx 067-sofia2007 budimpesta2009-169 69-nedelja-141 031-venus2008 erotika69_2009-407 185-venus2008 252-erosamos2007 erotika69-204

© 2017 Zavod 69. Vse prasice pridržane.